Assalamualaikum & Hello,

Lame tak update kan diri, hehe..
so ape da jd dgn saya skrg ni..

1st : sy da bertambah gemok kerana rutin harian saya adalah seperti di bawah

Pagi : makan
Tghari : makan lg
Ptg : makan lg (curik jajan-jajan yg ade di dlm store opis)
Malam : makan makan makan + tido

Still remember, last time timbang berat time final year project dlm 52~54kg.. terasa sgt kurus dan slim masa itu... then after abes blaja , keje.. 1 day time nga merayau kt shopping mall ngn officemate, menggatal nk timbang berat.. skali timbang, pnye la terkejot tgk result mesin timbang tu, 60KG!! Wat the F! xpe, mesin ni rosak mayb (*berkata dalam hati, padahal mmg da rasa malu gile time tu)

disebabkan sy ni malas bersukan, hari ini mesin itu mencatatkan bahawasanya berat saya sekarang adalah 63kg (wtf pnye mesin... tipu lg). Jd sekarang, ditahun 2010 ni sy da berazam nk turun kn berat bdn.. at least dpt turun 3kg pon jd la kn.. huhuhu, harap2 dpt le..


2nd : Pejam celik pejam celik, da dkt 7 bln keje.. after 3 years further study, alhamdulillah dapat keje elok, majikan pon baik, enviroment kewl... Tak puas siot menganggur, org abes blaja lepak2 dlu dok uma dlu membongkang dlu men game dlu enjoy2 dlu. sy kene keje keras, sbb pe.. sbb dlu malas skola, bile mak soh gi skola sy ponteng melepak kt cybercafe.. tp ape ape pon, sy bersyukur kerana tuhan itu maha adil, gagal skali tidak bermakna gagal selamanye...

so skrg ni sy tgh berusaha memantapkan lagi skill dlm bidang GFX,VFX dan sewaktu dengannye, wish me luck for 2010...

*Oh ya, terasa cam nk buat showreel 09 la plak.. tp cam melampau plak keje tak smpai setaon da kuar showreel. haha ilek lu, bru kol bpe.. genapkan 1 tahun nnt aku kua showreel, syg plak buat keje byk2 tak compress dlm 1 video.. portfolio tu bai. hehe


This entry was posted on 1:34 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comments:

    ::MummyGma:: said...

    caan..camne la keadaan ko ble dh b'tambah tembun nih...
    mst dh nk jd mcm siti dabok kan...
    muahahahahahahaha!!!

  1. ... on January 16, 2010 at 9:29 AM